Copii si videochatul

Copii si videochatul

Astazi am auzit niste copii care vorbeau despre videochat. Eram in statia de autobuz si vorbeau cu un patos, inca putin si salivau, ma amuzau foarte tare. Vorbeau ca au intrat toti aseara prima data intr-o camera privata intr-un videochat si chiar erau uimiti de ce au vazut. Discutia lor despre videochat pentru mine a fost chiar foarte amuzanta si pentru ei foarte horny.

Camerele private aduc bani

Camerele private aduc bani

Camerele private sunt modul in care persoanele care fac videochat isi fac banii . Pentru a intra intr-o camera de videochat dupa cum stim trebuie sa platim iar la unele persoane preturile nu sunt tocmai ieftine . Acei bani pe care ii dai pentru o camera privata intra in contul acelei persoane .

Baieti la webcam

Baieti la webcam

Daca esti baiat si faci videochat cum trebuie sa te pregatesti ca sa intri intr-un webcam privat cu o clienta. Deseori daca o femeie doreste sa plateasca pentru serviciile unui barbat, acesta nu trebuie sa nu o satisfaca. Barbatul intr-un webcam privat, in opinia mea, trebuie sa arate bine, estetic, sa fie curat si dotat. Daca are aceste 3 lucruri, va face o femeie multumita.