Escrocii sentimentali

Escrocii sentimentali sunt printre cei mai interesati de website-urile matrimoniale si retele de socializare, spatii virtuale unde romantismul lor poate da roade cat se poate de materiale. Peste 200 000 de persoane din Marea Britanie cad, in fiecare an. victimele acestor escroci si pierderile lor financiare sunt substantiale. Potrivit unor studii efectuate de Universitatea din Leicester, 1 din 50 de britanici se declara victima a unor escrocherii pe Internet, cu punctul de plecare dintr-o falsa relatie romantica. De obicei, escrocii sentimentali isi confectioneaza un profil fals, postand o fotografie infatisand o alta persoana, si demareaza o relatie sentimentala pentru a ajunge, in cele din urma, sa ceara bani victimelor lor, sub diverse pretexte.

Video call

Vestea buna este ca tehnologia ofera solutii de a comunica ieftin dar eficient in astfel de scenarii. Prin intermediul chat-ului video si apelurilor video, puteti sa va vedeti reciproc! Astazi, exista o multime de software-uri de mesagerie instantanee la dispozitia dumneavoastra – care va permit nu numai sa vorbiti, ci, de asemenea, de ai vedea pe cei dragi ori de cate ori si oriunde ar fi ei in intreaga lume. Nu aveti nevoie sa cheltuiti un singur cent, deoarece exista atat de multe software-uri disponibile, care sunt dotate cu video chat gratuit pentru dumneavoastra.

Informatiile false

Informatiile false

Nu te baza pe informatiile disponibile pe site-urile de dating, deoarece majoritatea oamenilor folosesc informatii false. Este bine sa folositi site-urile online de dating doar pentru distractie si divertisment. Nu ar trebui sa încercati sa oferti informatii personale pentru orice individ, deoarece puteti intalni probleme grave in acest fel. Puteti folosi, de asemenea, webcam-uri pentru a stimula entuziasmul si distractia. Aveti posibilitatea sa ocoliti usor orice dificultate, urmand aceste sugestii bazate pe web de dating.