Videochatul – La studio sau acasa?

Videochatul este o noua forma de a face bani rapid, cu costuri minime. Unde este insa, mai avantajos, la un studio profesional sau acasa? 1. Plata – La Studio esti platit la o data fixa conform contractului. Acasa, trebuie sa astepti sa-ti fie virati banii in cont, de la site-urile pe care operezi, lucru care poate sa duca la o intarziere de 3 saptamani, incepand cu ziua in care au fost incasati. 2. Cheltuieli – Studio – toate cheltuielile cu echipamentele, administrarea, mentenanta, etc. sunt suportate de catre acesta. Acasa – suporti tu, in totalitate, toate cheltuielile. 3. Comisioane – Studioul percepe un comision din incasarile tale, intre 20% si 50%. Acasa toate incasarile iti revin tie. 4. Program de lucru – La Studio ai un program de lucru relativ prestabilit. Acasa iti faci programul cum vrei tu. 5. Training Studiourile iti pot oferi training si consultanta pentru a te ajuta sa performezi. Acasa va trebui sa inveti singur ce inseamna activitatea de videochat.

Videochat ul nu este prostitutie

Videochat ul nu este prostitutie

Sunt atatea jdemii de site-uri care se ocupa cu asa ceva incat treaba cu agentiile de recrutare pentru astfel de job e cam expirata. Cunosc personal cativa oameni care fac asta, nu prin agentie, o fac de acasa si se descurca chiar foarte bine. Lucreaza cand vrea, cat vrea si daca stie cum sa isi faca treaba castiga mai mult decat un inginer :).

Ce sunt camerele web?

Camera web este un dispozitiv periferic al unui PC, o camera de mici dimensiuni ce permite o comunicare usoara on-line. Pe lânga celelalte functionalitati, camera permite si vizualizarea interlocutorului. Aproape toate camerele web au ca facilitati video-conferinta, video-chat, atasarea video la e-mail, publicarea imaginilor pe site-urile web si realizarea de fotografii.